Week van de zelfbouwer

Tijdens de Week van de Zelfbouwer van 9 tem. 15 december kan je uitgebreid kennismaken met de zelfbouwprojecten van RB Zelfbouw. Hieronder vind je alle informatie over de geplande activiteiten.
Vraag je tijdens deze week een offerte aan, dan maak je bovendien kans om een badkamer te winnen! *

*bij bevestiging van deze offerte voor 1 februari 2020

Infoavond

Dinsdag 10/12 19u30

Lezing door twee van onze partners:

Vaillant: De perfecte gasketel of warmtepomp voor mijn project

Vaillant is een merk dat al jaren kwalitatieve oplossingen aanbiedt voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Naast hun uitgebreid gamma van gasketels, zet Vaillant al geruime tijd in op de verschillende types van warmtepompen. Vanaf het begin is Vaillant een van onze vaste partners en wensen we van deze gelegenheid gebruik te maken om dit merk verder in de kijker te zetten!

Tijdens dit infomoment zal Vaillant uitgebreid komen spreken over hun aanbiedingen van gasketels en kan je kennismaken met al hun warmtepompen. Welke ketels zijn duurzaam en geven niet toe op comfort? Waarom zou ik kiezen voor een warmtepomp en gaat deze voldoen en mijn behoeften? Je komt het allemaal te weten!

RBM: Vloerverwarming van A tot Z

RBM is het meest recente merk binnen ons gamma, wat niet wegneemt dat ze minder sterk zouden zijn. Integendeel: ze bieden al voor zeer lange tijd een uitgebreid gamma aan van producten, gaande van leidingsystemen tot meetsystemen voor energieverbruik en klimatisatiesystemen.
Omwille van het uitgebreide gamma hebben wij bij RBM onze nieuwste partner gevonden voor alles wat te maken heeft met vloerverwarmingssystemen. Je kent allicht wel het bekende nat systeem, maar bij RBM gaat men veel verder: alle soorten droog systemen, wand-, en plafondverwarming, systemen voor plafondkoeling, ect. Tijdens deze lezing kom je werkelijk alles te weten over vloerverwarming!

Locatie: Showroom RB Zelfbouw
Adres: Hoge Mauw 1400, Arendonk

Cursus Zelfbouw

Zaterdag 14/12

Interactieve workshops:

Workshop plaatsing sanitaire toevoerleidingen 12u30 – 13u30 VOLZET

Ga je in het kort starten met je nieuwbouw of renovatie en zou je graag zo veel mogelijk zelf doen? Kom dan zeker eens een keertje kennismaken met zelfbouw voor sanitaire leidingen. Tijdens onze cursus sanitaire toevoerleidingen maak je kennis met het monteren van collectoren, plaatsen van inbouwdozen en plaatsen van een kraan. Met andere woorden: het totale plaatje!

Workshop plaatsing zonnepanelen 14u-15u

Zonnepanelen zijn zeer vaak een must voor je nieuwbouw of renovatie. De investeringen zijn steeds aan de hoge kant, dus waarom niet proberen om je handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan? Maak kennis met onze montagesystemen en leer je eigen installatie opbouwen!

Locatie: Showroom RB Zelfbouw
Adres: Hoge Mauw 1400, Arendonk

Zelfbouwer in de kijker

Zaterdag 14/12 10u-12u & 14u-16u

Gedurende de Week van de Zelfbouwer zetten wij één van onze zelfbouwers in de kijker. Het gaat om een nieuwbouwwoning te Retie, waarbij RB Zelfbouw alle mogelijke technieken voorzien heeft: van sanitaire leidingen tot een geothermische warmtepomp met passieve koeling en een ventilatiesysteem D.

Kom kennismaken met de voorziene technieken en de manier waarop wij in deze woning te werk zijn gegaan. Ter plaatsen word je begeleid doorheen de woning en zal er een uitgebreide uitleg gegeven worden.

Locatie: Retie, Slijkstraat 57

Inschrijfformulier

Schrijf je via onderstaand formulier gratis in voor deze activiteiten.
Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

Ik schrijf me in voor

Contactgegevens