Zeflbouwpakketten voor nieuwbouw, renovaties en kleine klussers.

Zelfbouw is niet moeilijk

Wanneer je over het juiste materiaal en een duidelijk (leg)plan beschikt, is zelfbouw mogelijk voor iedereen! Deze zaken voorziet RB Zelfbouw voor jou zodat jij meteen aan de slag kan. Zo bieden we zelfbouwpakketten voor verwarming aan waarmee je leidingen, ketels, radiatoren en vloerverwarming kan plaatsen. Daarnaast kan je ook aan de slag in de badkamer of de keuken. Met de zelfbouwpakketten voor sanitair en de bijbehorende toestellen in de badkamer of de keuken, plaats je alle sanitaire toestellen in een handomdraai.

Een goede ventilatie is onmisbaar in een woning en bovendien is het ook verplicht. Plaats zelf het gewenste systeem met onze zelfbouwpakketten voor ventilatie. Wens je een C+ of een D-systeem? Het kan allemaal!

Ben je opzoek naar een groenere oplossing voor je woning? Ook dan kan je bij RB Zelfbouw terecht. Zo bieden we zelfbouw aan voor verschillende energiezuinige installaties. Op die manier kan je gemakkelijk warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen zelf plaatsen. Zo presteer je goed op het EPB-verslag en blijft het budgetvriendelijk!

Vertel ons je wensen, bezorg ons je eigen plannen en wij stellen een zelfbouwpakket op maat samen. We berekenen exact hoeveel materiaal je nodig hebt en waar dit materiaal geïnstalleerd moet worden. Met onze duidelijke handleiding, technische fiches en uitgebreide service is de klus zo geklaard! 

Heb je vragen?

Aarzel niet ons te contacteren

Contacteer ons