Over RB Zelfbouw

Kennis op alle vlakken

RB Zelfbouw is een jong bedrijf dat inzet op technologische innovatie én kostenbesparing voor doe-het-zelvers, particuliere bouwers en verbouwers. En dit voor verwarming, sanitair, groene energie en ventilatie. Want wie slim is, klust zelf. Onze zelfbouwpakketten zijn de gebundelde expertise van gecertificeerde vakmannen met jarenlange ervaring in de sector. Wij werken bovendien samen met gerenommeerde merken. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvol zelfbouwpakket, met gedegen advies voor installatie. Want wees gerust: je mag ons altijd bellen bij vragen, voor complexe werken en keuringen.

Showroom

Vanuit ons hoofdkantoor in Arendonk begeleiden we je graag, in gans België en Nederland.

Onze werkwijze? Bezorg ons je plan, dan maken wij vervolgens een berekening van het noodzakelijke materiaal. Met een overzichtelijk legplan en technische fiches kan je snel aan de slag!

Deel van Theo Boons

De Theo Boons Groep bestaat uit drie firma's: Theo Boons bvba, Willemsen en RB Zelfbouw. Van een project met 100 apartementen, tot een installatie van een warmtepomp of een zelfbouwpakket voor ventilatie? Het kan allemaal! 

Website Theo Boons

Wij zijn liefhebbers van de koers!

Rij jij ook graag rond in onze nieuwe tenue? Stuur ons een berichtje!

Contacteer ons