Voorsmaakje sanitaire handleiding

RB Zelfbouw voorziet maar al te graag jouw aanvoeren én afvoeren! Tot op heden doen we dit met de juiste precisie door het pakket zo compleet mogelijk aan te bieden. Toch gaan we binnenkort nog een stapje verder!

Puzzelen

Sanitair plaatsen is mogelijks wel het grootste puzzelstuk van al de technieken voor in jouw woning. Het is dus noodzakelijk om hierbij te kunnen rekenen op de juiste steun en kennis! Bij RB Zelfbouw vinden wij het zeer belangrijk om al zeker de nodige voorbereidingen te treffen, want goed begonnen is half gewonnen!

Wij zorgen er voor dat we met al onze klanten de specifieke situatie van het bouwproject bekijken. Op deze manier kunnen wij een gedetailleerd en exact sanitair legplan voorzien! Gedaan met nadenken over welke (voedings-)leidingen gebruikt moeten worden en wat nu ook al weer de juiste diameters zijn voor jouw horizontale en verticale afvoeren!

Handleiding

Eens dat je een idee hebt van de situatie, zorgen wij voor de levering van de juiste materialen. Tijdens deze levering komt onze technieker op de werf een uitgebreide uitleg voorzien tot dat je effectief van start kan gaan!

Toch nood aan een back-up? Geen paniek! Nog eventjes aftellen en we voorzien jou van een professionele en duidelijk uitleg met onze handleiding! 

Info

Graag wat extra info of een offerte op maat? We helpen je met alle plezier verder!
Ons contacteren kan via info@rbzelfbouw.be of 014 94 69 59.