Een deel van je factuur terugverdienen, hoe kan dat?

Bij RB Zelfbouw merken we dat er enorm veel nieuwe klanten via tevreden klanten bij ons terecht komen. Dat is uiteraard goed nieuws voor RB Zelfbouw. Het toont dat we zelfbouwers goed begeleiden en dat klanten waar krijgen voor hun geld. Voor de een is zelfbouw vanzelfsprekend, voor de ander is het een grote stap. We proberen dan ook onze begeleiding aan te passen aan de noden van de klant. We kiezen voor een persoonlijke aanpak, en dat wordt geapprecieerd.

Klanten die een goed woordje doen over RB Zelfbouw tegen vrienden, familie, kennissen willen we dan ook belonen. Tevreden klanten zijn immers de beste verkopers!

Een voorbeeld:

Jan is een handige harry. Hij koos ervoor om zijn technieken zelf te plaatsen in samenwerking met RB Zelfbouw. Hij was enorm tevreden over de persoonlijke aanpak, stiptheid en flexibiliteit van RB Zelfbouw. In zijn kennissenkring zijn er nog een aantal mensen die binnenkort willen (ver)bouwen. Tevreden Jan laat vallen dat zelfbouw een goede manier is om te besparen en dat RB Zelfbouw een betrouwbare partner is in het zelfbouwen. Een van zijn vrienden Thomas en zijn vriendin Anouk vragen een offerte aan bij RB Zelfbouw en geven Jan op als referentie. Na enkele afspraken besluiten ze om de samenwerking te bevestigen. Jan als ‘ambassadeur’ heeft zo 100 euro verdiend! Hij kan nog enkele andere mensen overtuigen en verdient zo gedeeltelijk zijn oorspronkelijke factuur terug.


Interesse?
Ken je vrienden/familie die ook aan zelfbouw willen doen? Geweldig! Ben je tevreden van de samenwerking met RB Zelfbouw? Super! Je kan zo ambassadeur worden van RB Zelfbouw.

Als een nieuwe klant jou opgeeft als referentie krijg je de cashback automatisch gestort op je rekening! Gemakkelijk toch?

Voor meer informatie en voorwaarden, contacteer ons hier.